Datapolitik

Persondatapolitik hos Lykke by Lykke

Som kunde hos Lykke by Lykke vil vi gerne forsikre dig om at vi kun indhenter persondata, som betegnes som ‘almindelige oplysninger’ og falder derfor ikke ind under kategorien ‘følsomme oplysninger’. Vi overholder altid alle relevante lovbestemmelser, som gælder om indsamling, behandling og anvendelse af persondata. Dine persondata vil kun blive opbevaret så længe vi er juridisk forpligtet til, eller så længe den er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

Ved køb af et produkt hos os, har vi brug for at indsamle en række persondata for at kunne fuldføre handlen og herved kunne tilbyde dig vores services. Oplysningerne som vi indhenter vil være følgende: navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Lykke by Lykke indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside  
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamation eller feedback.

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.lykkebylykke.dk er Lykke by Lykke, Lindholm Nærbanevej 5, 9400 Nørresundby, CVR: 37031429

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi vil aldrig sælge din persondata til tredjepart. Dette gælder også persondata til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS eller PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

Du har ret til at anmode os om følgende:

  •  At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse [email protected]

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.