Basic Apparel

Lykken er bæredygtigt modetøj, der kan bruges altid! Basic Apparel´s tøj er netop fremstillet af både økologiske, miljøvenlige og genbrugs kvaliteter. Deres kollektioner består af styles, som ikke går af mode efter én sæson, men som kan bruges igen og igen på tværs af sæsoner og kollektioner. Hos Lykke by Lykke elsker vi derfor Basic Apparel, som leverer styles der udgør basen i vores garderobeskabe. 

Filtre
Størrelse

Varer 1-40 af 46

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Basic Apparel - Strik - Claudine High Neck - Brazilian Sand
  Fra 500,00 kr. Normalpris 1.000,00 kr.
 2. Basic Apparel - Jakke - Dagmar Coat - 147 Chocolate
  Fra 699,50 kr. Normalpris 1.399,00 kr.
 3. Basic Apparel- Jakke - Dagmar Coat - 001 Black
  Fra 699,50 kr. Normalpris 1.399,00 kr.
 4. Basic Apparel - Skjorte - Vilde SS Shirt - Pink Nectar
  Fra 200,00 kr. Normalpris 500,00 kr.
 5. Basic Apparel - Shorts - Tilde Shorts - Pink Nectar
  Fra 200,00 kr. Normalpris 500,00 kr.
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

Lykken er bæredygtigt modetøj, der kan bruges altid! Basic Apparel´s tøj er netop fremstillet af både økologiske, miljøvenlige og genbrugs kvaliteter. Deres kollektioner består af styles, som ikke går af mode efter én sæson, men som kan bruges igen og igen på tværs af sæsoner og kollektioner. Hos Lykke by Lykke elsker vi derfor Basic Apparel, som leverer styles der udgør basen i vores garderobeskabe. 

Vi elsker det tøj, som vi kan bruge hver dag. Den top eller den cardigan, som forbliver vores favorit selv efter mange ganges brug og som vi altid griber fat om, når vi skal vælge dagens outfit. Tøj fra Basic Apparel er et perfekt eksempel på netop sådan noget tøj, og vi glæder os over, at vi får lov at præsentere Basic Apparel for jer, så I altid kan shoppe lækre basisvarer til lykkelige priser hos os. 

Som brandets navn hentyder – "basis beklædning" –  er der tale om det modetøj, der er designet til at udgøre fundamentet i dit klædeskab. Basic Apparel designer nemlig basistøj, som er uundværligt på varme såvel som kolde dage. I en verden af trøjer, strik og bukser i enkle designs med en fantastisk holdbar kvalitet vil du med garanti kunne finde en favorit eller to blandt Lykke by Lykkes sortiment fra Basic Apparel.


Der er ingen grund til at gøre det sværere, end det er…

…er en velkendt vending i det danske sprog. Ikke desto mindre er det også præcis den filosofi, der ligger til grunde for dette danske brand, der er baseret i Odense og København. Brandet ønskede at skabe et brand med et skandinavisk minimalistisk udtryk, som var enkelt og tidsløst. Derfor finder du sjældent overflødende detaljer og tingenoter blandt produkterne i Basic Apparels kollektioner. Alt fra brandets kollektioner, heriblandt bluser, lange cardigans og kjoler, er oftest designet i ensfarvede materialer og lette, rene kvaliteter. Fornuftige priser er ligeledes et vigtigt punkt i brandets designfilosofi. Derfor ligger brandets priser i et super fint prisniveau, kvalitet taget i betragtning. 

Den enkle designfilosofi tog hurtigt fart efter brandets etablering i 2013. De kreative sjæle bag brandet var nemlig ikke de eneste i den danske modebranche, der synes, at tøjmarkedet og de danske modeentusiaster manglede basisvarer. Der var en efterspørgsmål på billige basistoppe og kvalitetsvarer til priser, der var der var til at betale, og derfor voksede brandets størrelse til ikke mindre end 51 forhandlere i løbet af de første 6 måneder. I dag er Basic Apparel repræsenteret hos mere end 300 forhandlere på verdensplan.


Basic på kryds og tværs

Det gode ved modetøjet fra Basic Apparel er, at dets enkle designs kan kombineres med alverdens designs fra andre brands, og det er noget, vi virkelig sætter pris på hos Lykke by Lykke. En cardigan skal nemlig ikke kun kunne bruges til ét par jeans eller én t-shirt i klædeskabet. Den skal kunne styles til hvad som helst. En strik, cardigan eller trøje skal gerne være i sådan et design, at de kan tages på til stort set alt, når vejret er gråt og du har brug for lidt ekstra varme. Så kan du nemlig både style den til farverige kjoler, mønstrede nederdele eller hvad du nu ellers har hængende i dit klædeskab. På samme måde har vi også alle brug for de der basistoppe og langærmede t-shirts, som fra tid til anden er undværlige at have på indenunder en let gennemsigtig bluse, skjorte eller lignende.

Selvom vi hos Lykke by Lykke elsker basisvarer, er vi også helt med på, at det sommetider er lidt ”kedeligt” at skulle shoppe hvide toppe eller købe sorte trøjer – det er jo ikke de der styles, der er spændende og som vender blikke på gaden, vel? Men stol på os, når vi siger, at du ikke vil fortryde det, hvis du køber tøj fra Basic Apparel. Selvom det lyder kedeligt med basisvarer, så er det altså bare de styles, du bliver mest glad for i længden. De er ganske enkelt uundværlige!

Dyk ned i en verden af basic tøj og shop din yndlings Basic Apparel strik eller kjole lige her hos Lykke by Lykke. Er du på udkig efter Basic Apparel udsalg, så hold også øje her på siden, hvor vi flere gange om året afholder kampagner, hvor du får gode procenter og rabatter på blandt andet Basic Apparels kollektioner.  

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.