Gestuz

Flotte og feminine styles, hvor der ikke er sparet på print og farver. Det er noget af det, der kendetegner det fabelagtige udvalg fra Gestuz. Du finder også både jeans og accessories som huer og clutches – og den store variation er netop noget af det, vi elsker ved det danske brand.

Filtre
Størrelse

Varer 1-40 af 82

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Gestuz - Kjole - MalyGZ Dress - Yellow Flower
  Fra 979,30 kr. Normalpris 1.399,00 kr.
 2. Gestuz - Kjole - MessiGZ Maxi Dress - Black
  Fra 699,30 kr. Normalpris 999,00 kr.
 3. Gestuz - Top - DrewGZ SL Logo Tank - Island Fossil
  Fra 279,30 kr. Normalpris 399,00 kr.
 4. Gestuz - Top - CamiGZ Top - Nude
  Fra 279,30 kr. Normalpris 399,00 kr.
 5. Gestuz - Kjole - SachinaGZ Strap Dress - Heather
  Fra 839,30 kr. Normalpris 1.199,00 kr.
 6. Gestuz - Kjole - MelbaGZ Long Dress - Malibu Blue
  Fra 449,00 kr. Normalpris 999,00 kr.
 7. Gestuz - Kjole - RifaGZ Tee Short Dress - Black
  Fra 629,30 kr. Normalpris 899,00 kr.
 8. Gestuz - Top - DrewGZ Eyelet Tank Top - Bright White
  Fra 419,30 kr. Normalpris 599,00 kr.
 9. Gestuz - Top - DrewGZ Eyelet Tank Top - Black
  Fra 419,30 kr. Normalpris 599,00 kr.
 10. Gestuz - Kjole - WaleryGZ P Wrap Dress - Green Aqua Art
  Fra 1.399,30 kr. Normalpris 1.999,00 kr.
 11. Gestuz - Kjole - PrikkaGZ P Midi Dress - Black/White Dot
  Fra 909,30 kr. Normalpris 1.299,00 kr.
Se flere styles på næste side...
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

Flotte og feminine styles, hvor der ikke er sparet på print og farver. Det er noget af det, der kendetegner det fabelagtige udvalg fra Gestuz. Du finder også både jeans og accessories som huer og clutches – og den store variation er netop noget af det, vi elsker ved det danske brand.

Gestuz er skandinavisk design med et farverigt twist

Spørger man Gestuz selv, designer de med udgangspunkt i den lethed, der findes i den skandinaviske designtradition – men samtidig tør de godt at rykke på vores forventninger til de sikre klassikere og give dem et diskret twist. Det kan være et uventet print, en skulderdetalje eller en iøjnefaldende farve, der får en ellers basic style til virkelig at skinne.


Gestuz er derfor perfekt til dig, der godt kan lide de gode garderobeklassikere, der virker hver gang – de velsiddende jeans, den smukke skjorte eller en genial basistop – men som også godt kan lide at tilføre noget nyt og interessant. Efter vores mening rammer Gestuz balancen mellem basic items og statement pieces helt perfekt – og det er nok grunden til, at så mange kvinder har kastet deres kærlighed på netop dette skønne brand.


Grundlagt i 2008 med fokus på styrke og power

Den skandinaviske inspiration er ikke til at tage fejl af, og Gestuz er da også grundlagt i Danmark. Det skete i 2008, da grundlægger og kreativ direktør Sanne Sehested lagde grundstenene til brandet med udgangspunkt i sin egen garderobe og et ønske om at give kvinder muligheden for at sammensætte en garderobe, der fremhæver deres styrke og ikke overskygger den. Tilgangen til mode er på én gang afslappet og sofistikeret – og med et strejf af rock ‘n’ roll og rebelskhed. Gestuz er til den moderne kvinde, der har et ønske om at udtrykke sig selv på sin helt egen måde – der er ingen regler, og der er plads til både det basisprægede og det mere eksperimenterende.


Find dine favorit-items fra Gestuz hos Lykke by Lykke

Du har nok allerede fornemmet, at vi hos Lykke by Lykke er ret så begejstrede for det smukke udvalg fra Gestuz. Noget andet, vi også er vilde med, er at forkæle alle dem, der vælger at shoppe online lige her hos os. Når du køber tøj fra Gestuz hos Lykke by Lykke, får du derfor altid vores skønne fordele med i købet:

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.