Kjoler

En Gestuz-kjole er indbegrebet af skandinavisk design – og så alligevel ikke. Gestuz tager de klassiske skandinaviske snit og opdaterer dem med et moderne touch. En modig tilgang, der eksperimenterer med det tidløse og trendy; det konservative og det kreative. Med en Gestuz-kjole får du et item, der afspejler lige netop din personlighed. 

Filtre
Størrelse

21 varer

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Gestuz - Kjole - Anka Long Dress - Minced Herb
  Fra 500,00 kr. Normalpris 999,00 kr.
 2. Gestuz - Kjole - QuinnGZ Mini Dress - Silver
  Fra 300,00 kr. Normalpris 999,00 kr.
 3. Gestuz - Kjole - SloanGZ LS Dress - Directoire Blue
  Fra 649,50 kr. Normalpris 1.299,00 kr.
 4. Gestuz - Kjole - Rosille Short Dress - Chive Green Rose
  Fra 300,00 kr. Normalpris 999,00 kr.
 5. Gestuz - Kjole - AvaliGZ SS Dress - Party Punch
  Fra 499,50 kr. Normalpris 999,00 kr.
 6. Gestuz - Kjole - RosyGZ Short Dress - Pink Roses
  Fra 499,50 kr. Normalpris 999,00 kr.
 7. Gestuz - Kjole - DrewGZ One Shoulder Dress - Crocodile
  Fra 249,50 kr. Normalpris 499,00 kr.
 8. Gestuz - Kjole - BlishaGZ Wrap Dress - Artistic Blue Flower
  Fra 699,50 kr. Normalpris 1.399,00 kr.
 9. Gestuz - Kjole - Bernadette Smock Dress - Phlox Pink
  Fra 499,50 kr. Normalpris 999,00 kr.
 10. Gestuz - Kjole - Kalotta Long Dress - Mocha Bisque
  Fra 599,50 kr. Normalpris 1.199,00 kr.
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

En Gestuz-kjole er indbegrebet af skandinavisk design – og så alligevel ikke. Gestuz tager de klassiske skandinaviske snit og opdaterer dem med et moderne touch. En modig tilgang, der eksperimenterer med det tidløse og trendy; det konservative og det kreative. Med en Gestuz-kjole får du et item, der afspejler lige netop din personlighed. 

Hvad er historien bag vores Gestuz-kjoler?

Gestuz blev grundlagt af Sanne Sehested i 2008, som ønskede at skabe et brand, der tog udgangspunkt i en old-school følelse. Hun ønskede at skabe en stil, hvor man kunne fremvise sin personlighed gennem tøj med et vintage touch, idet følelsen fra det old-school fremhævede og i højere grad tydeliggjorde ens personlige stil. 


Derfor finder du på mange kjoler fra Gestuz – på trods af at udgangspunktet er skandinavisk design – altid et særligt touch, som ikke appellerer til alle, men appellerer til de rette. Og for de personer kan vi godt skrive under på, at kjolen bliver et af de items, man kommer til at holde allermest af.

En Gestuz-kjole designes efter særlige personligheder og præferencer

Hos Lykke By Lykke er vi helt vilde med Gestuz-kjoler. Vi mener, at det er tydeligt, at kjolerne er præget af et skandinavisk design, samtidig med at der stadig er noget helt unikt ved dem, der gør, at de trods alt skiller sig ud. Gestuz-kjoler er den type kjoler, der – nærmest som en anomali – er iøjnefaldende, på trods af at de hænger på en bøjle sammen med en række andre kjoler. Det er den type kjoler, der står i udstillingsvinduet, fordi de bare har den x-faktor, man ikke rigtig kan sætte ord på. 


Gestuz har en helt særlig tilgang til design, hvor de som sagt lader sig inspirere af skandinavisk design, men det bliver krydret med et vovet touch, som ofte tager udgangspunkt i tidens trends. Det munder ultimativt ud i kjoler, der henvender sig til særlige personligheder – og det er her, man bliver helt forgabt, når man som særlig modtager får øje på den helt rette Gestuz-kjole. 

Køb en Gestuz kjole – køb bæredygtigt

Som et moderne brand tænker Gestuz også ind i bæredygtighed. Ikke kun hvad angår deres materialer, men også i forhold til selve produktionen og medarbejdernes sundhed hele vejen igennem forsyningskæden. Mindst 80 % af deres kollektioner er produceret af bæredygtige materialer, og brandet er i konstant udvikling. 


Herudover har de blandt andet også skabt en platform, hvor man kan sælge sine Gestuz-produkter videre. På den måde er idéen at forlænge levetiden på deres produkter og i fremtiden begrænse den samlede produktion af tøj.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores Gestuz kjoler

Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rette Gestuz-kjole, eller har du spørgsmål angående vores kjoler, kan du altid kontakte os. Vores personale sidder klar til at hjælpe dig med stort som småt. Du skrive til os på support@lykkebylykke.dk eller ringe til os på tlf. 70 66 60 50. Vi ser frem til at hjælpe dig!


Leder du efter inspiration til, hvad du kan matche med din Gestuz-kjole? Inde på vores Instagram deler vi løbende opslag og stories, som du kan lade dig inspirere af. Herudover kommer du også bag om lærredet, hvor du kan blive lidt klogere på personerne bag Lykke By Lykke. Vi glæder os til, at du bliver en del af vores Lykkeunivers. 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.