Modström

Lykke by Lykke elsker alle jer, der tør gå mod strømmen, være jer selv og som ikke er bange for at skille sig ud i mængden! Derfor er det heller ikke helt tilfældigt, at du hos os finder et stort udvalg af tøj fra det danske modebrand Modström, som netop repræsenterer denne unikke og altid spændende tankegang inden for modetøj til kvinder i alle aldre.

Filtre
Størrelse

Varer 1-40 af 53

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Modström - Kjole - HalimaMD Dress - Silver Bullet
  Fra 680,00 kr. Normalpris 850,00 kr.
 2. Modström - Kjole - HendrickMD Dress - Summer Sand
  Fra 720,00 kr. Normalpris 900,00 kr.
 3. Modström - Kjole - Tanner Dress - Black
  Fra 280,00 kr. Normalpris 350,00 kr.
 4. Modström - Kjole - Tulla X-long - Black
  Fra 240,00 kr. Normalpris 300,00 kr.
 5. Modström - Bukser - Gale Pants - Dune
  Fra 375,00 kr. Normalpris 750,00 kr.
 6. Modström - Kjole - JosefineMD Flowy Dress - Golden Lime
  Fra 560,00 kr. Normalpris 700,00 kr.
 7. Modström - Kjole - JosefineMD Short Dress - Pale Gold
  Fra 680,00 kr. Normalpris 850,00 kr.
 8. Modström - Kjole - GemmiMD Dress - Black
  Fra 680,00 kr. Normalpris 850,00 kr.
 9. Modström - Nederdel - GraceyMD Skirt - Spray Green
  Fra 350,00 kr. Normalpris 850,00 kr.
 10. Modström - Kjole - FazilMD Dress - Black
  Fra 750,00 kr. Normalpris 1.500,00 kr.
 11. Modström - Jakke - Pamela Coat - Bright Cherry
  Fra 1.079,00 kr. Normalpris 1.800,00 kr.
 12. Modström - Kjole - FanyaMD Long Dress - Black
  Fra 270,00 kr. Normalpris 900,00 kr.
 13. Modström - Bukser - FanyaMD Pants - Breen
  Fra 400,00 kr. Normalpris 800,00 kr.
 14. Modström - Bukser - Gale Pants - Bright Cherry
  Fra 375,00 kr. Normalpris 750,00 kr.
 15. Modström - Blazer - Gale Blazer - Bright Cherry
  Fra 550,00 kr. Normalpris 1.100,00 kr.
 16. Modström - Kjole - FammiMD Print Dress - Cherry Bloom
  Fra 340,00 kr. Normalpris 850,00 kr.
 17. Modström - Bluse - IgorMD LS Crop Top - Black
  Fra 150,00 kr. Normalpris 300,00 kr.
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

Lykke by Lykke elsker alle jer, der tør gå mod strømmen, være jer selv og som ikke er bange for at skille sig ud i mængden! Derfor er det heller ikke helt tilfældigt, at du hos os finder et stort udvalg af tøj fra det danske modebrand Modström, som netop repræsenterer denne unikke og altid spændende tankegang inden for modetøj til kvinder i alle aldre.

Modström er for den modebevidste pige, som prioriterer dansk, stilsikkert design og et brand, der med deres skønne kollektioner altid rammer den aktuelle mode. Modström formår at mikse eksklusive designs med mainstream tendenser på en innovativ måde. Modström har flair og sans for at variere og skabe lykke med deres designs. De rammer pigen, der opsøger den konstant skiftende mode, og som ser fornyelse i garderoben som et privilegium.

Mod strømmen – men med på bølgen
Modström har i mange år været ligmed kvalitet og lækkert design, og deres store udvalg af blandt andet jakker, kjoler og skjorter har været at finde hos Lykke by Lykke siden webshoppens begyndelse. Brandet prioriterer, som også deres brandnavn tydeligt udtrykker, at gå mod strømmen – de tør være anderledes og unikke. Det betyder dog ikke, at Modström ikke følger den generelle mode, der viser sig nu og her på den store modescene. Modström er altid med på bølgen, når det kommer til de nyeste tendenser og trends, men svømmer mod strømmen og skiller sig ud, når det kommer til blandt andet prints og pasforme. Her Modström er helt sin egen og Modström tøj til kvinder ligner ikke alt det andet.

Kvalitetstøj til billige priser
Særligt på et sted skiller Modström sig ud fra mængden: nemlig i deres evne til at kombinere kvalitetstøj og modetøj til billige priser. Finesse er et vigtigt begreb i Modström designstil. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten og detaljer, hvilket blandt andet betyder, at brandet som et af de få på markedet prioriterer at afrunde deres indvendige syninger. Det ser vi eksempelvis på den klassiske Modström skjorte, Cyler, som er en af Modström basisskjorter. Selvom skjortens indvendige syninger ikke er synlige på skjorten, når man har den på, er det netop denne omhyggelighed og sans for detalje, der får en Modström skjorte til at fremstå perfekt og komplet. De er detaljer som disse, der får Modströms kollektioner til at fremstå som kvalitetsvarer og som i øvrigt sikrer, at de indvendige syninger ikke så let går op.

På trods af denne omhyggelighed i designstilen og produktionen af Modström tøj formår de stadig at holde deres priser på en niveau, som er til at betale. Du kan altså findes et hav af smukke billige Modström kjoler, jakker, bukser osv. her på siden, hvor kvaliteterne er i orden og hvor der altid er kælet for detaljerne.

Modström tøj til lykkelige kvinder 
Er du på udkig efter en Modström vinterjakke? Måske Modström klassiske model, Odelia, som stort set altid er at finde i Modströms sortiment om vinteren? Eller leder du efter den perfekte Modström kjole, som du både kan bruge til hverdag og fest? Her på siden finder du alt dette og meget mere blandt vores store udvalg af Modström til kvinder. Vi repræsenterer Modström i Aalborg, og du kan nemt afhente dine ordrer hos os på vores kontor i Nørresundby, hvis du befinder dig i nærområdet. Ellers tilbyder vi også altid fri fragt over 499,- til alle danske pakkeshops.

I løbet af året afholder vi hos Lykke by Lykke naturligvis også Modström udsalg, hvor du kan finde kjoler, frakker, bukser, bluser og meget mere fra Modström på tilbud til fordelagtige priser!

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.