Neo Noir

Hvis du ikke allerede har en eller flere Neo Noir-kjoler i din garderobe, har vi kun én ting at sige: Skynd dig at gøre noget ved det! Det danske brand er især kendt for de smukke kjoler til enhver lejlighed, hvor der ikke er sparet på hverken glimmer, flæser eller print.

Filtre
Størrelse

Varer 1-40 af 163

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Neo Noir - Bovary Mix Lines Skirt - Dark brown
  Fra 249,50 kr. Normalpris 499,00 kr.
 2. Neo Noir - Nederdel - Vicky Heavy Sateen Skirt - Lilac
  Fra 249,00 kr. Normalpris 499,00 kr.
 3. Neo Noir - Bukser - Rebecca Lace Pants - Black
  Fra 249,00 kr. Normalpris 499,00 kr.
 4. Neo Noir - Bluse - Bessie C Poplin Blouse - Light Blue
  Fra 229,00 kr. Normalpris 499,00 kr.
 5. Neo Noir - Nederdel - Vinza Dot Print Skirt - Rose
  Fra 374,25 kr. Normalpris 499,00 kr.
Se flere styles på næste side...
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

Hvis du ikke allerede har en eller flere Neo Noir-kjoler i din garderobe, har vi kun én ting at sige: Skynd dig at gøre noget ved det! Det danske brand er især kendt for de smukke kjoler til enhver lejlighed, hvor der ikke er sparet på hverken glimmer, flæser eller print.

En Neo Noir-kjole passer perfekt til både sneakers og stiletter

De dér stykker tøj, man hopper i med det samme, hver gang de er blevet vasket. Det er ofte items, der vinder ved at være alsidige og kan kombineres med det meste i garderoben. Netop sådan er det med kjolerne fra Neo Noir, og det er lige præcis det, vi elsker dem for. De kan nemlig både bruges som hverdagskjoler med et par cool sneakers, et par sandaler eller chunky støvler alt efter årstiden – og de er perfekte som festkjoler ledsaget af et par lækre stiletter eller ankelstøvler.


Om du er mest til en løs og afslappet model, en kjole med slå om-effekt eller en smuk V-udskæring, finder du dem alle i vores udvalg af Neo Noir-kjoler. Vi har masser af favoritter og håber, at du også finder (mindst) en i vores nøje udvalgte sortiment her på siden.


Bliv klar til nytår, galla eller bryllup med Neo Noir

Der er nogle fester, der kræver lidt mere blikfang end andre. Hvor der godt lige må skrues en ekstra tak op for glimmer, pynt og flæser. Til de lejligheder finder du helt sikkert også en Neo Noir-kjole, for hos det danske brand er man alt andet end bange for at skille sig ud. Uanset om du skal skinne om kap med discokuglen nytårsaften eller føle dig som den allersmukkeste til gallafesten, findes der en kjole, der kan hjælpe dig med lige præcis dét. Så drop beskedenheden og mød op i lige præcis den kjole, der får dig til at ligne og føle dig som en ægte stjerne.


Bag Neo Noir står erfarne kræfter fra modebranchen

Det er ikke nogen tilfældighed, at Neo Noir-kjolerne rammer lige ned midt i tidens allerstørste trends. Det er nemlig to erfarne herrer fra den danske modebranche, der stiftede brandet i 2012. Neo Noir har dermed ikke mere end 10 år på bagen, men det har alligevel været nok til at sikre brandet masser af plads i de danske kvinders garderober og på deres ønskelister.


Det har nok noget at gøre med, at kjolerne gør lige akkurat det, vi gerne vil have dem til lige nu i tidens modebillede: De springer i øjnene og hjælper dig med at udtrykke en både personlig og farverig stil. Du skal ikke scrolle dig igennem mange influencere på Instagram for at blive overbevist om, at de farverige kjoler hitter stort lige nu – og vi kan i hvert fald godt forstå hvorfor!


Find din nye Neo Noir-kjole hos Lykke by Lykke

Er du også faldet pladask for de mange fine Neo Noir-kjoler? I så fald kan vi godt forstå det – og vi vil gerne gøre vores allerbedste, for at det skal blive en god oplevelse for dig at tilføje en af de eftertragtede kjoler til garderoben. Netop derfor giver vi altid dig som kunde hos Lykke by Lykke en række fordele, som bl.a. tæller:

 

 • Hurtig levering på 1-2 hverdage, så du modtager din kjole i en fart
 • Gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 499 kr.

Lyder det ikke som en god deal? Vil du have endnu mere ud af at handle hos os, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hvis du gør det, vil du i din indbakke modtage en rabatkode, der giver 10 % på dit første køb, ligesom du altid bliver en af de første til at høre om vores skønneste produktnyheder samt tips og tricks til styling og meget mere.

 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.