Noella

Vi kan simpelthen ikke få nok af Noella! Et feminint og farverigt modeunivers fyldt med overraskelser, fine detaljer og de smukkeste farver. Noella er til dig, der elsker en farverig garderobe, og som holder dig opdateret på de seneste trends. Gå på opdagelse i alle de lækre styles og find dine favoritter.

Filtre
Størrelse

Varer 1-40 af 144

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Noella - Bluse - Matti Blouse - Light pink
  Fra 224,50 kr. Normalpris 449,00 kr.
 2. Noella - Kjole - Jace Dress Cotton - Black Dot
  Fra 349,00 kr. Normalpris 699,00 kr.
 3. Noella - Kjole - Stefani Dress - Oliana Multi Print
  Fra 454,30 kr. Normalpris 649,00 kr.
Se flere styles på næste side...
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

Vi kan simpelthen ikke få nok af Noella! Et feminint og farverigt modeunivers fyldt med overraskelser, fine detaljer og de smukkeste farver. Noella er til dig, der elsker en farverig garderobe, og som holder dig opdateret på de seneste trends. Gå på opdagelse i alle de lækre styles og find dine favoritter.

Noella Fashion – ny på markedet og allerede elsket i stor stil

Det er næsten ikke til at tro, at det danske fashionbrand kun har eksisteret i ganske få år. Med en evne til altid at ramme tidens trends til perfektion, en legesyg og uformel tilgang til mode og simpelthen bare bunkevis af lækre styles har brandet på rekordtid cementeret sig som et af de allerstørste i dansk mode netop nu. Vi elsker Noella, og vi ved, at vi ikke er alene – det er nemlig også et af de brands, som vores kunder køber i stor stil. Med seks kollektioner årligt er der altid fristende nyheder at klikke hjem, og det er altså svært at sige nej til! Vi opdaterer naturligvis også vores udvalg af de bedste styles fra Noella løbende, så du altid finder de nyeste trends og mest aktuelle styles her på siden.


Fra luftige kjoler til perlebesatte tasker – find det hele hos Noella

En neonfarvet taske eller en, der er lavet af perler? En kjole med masser af flæser og det vildeste blomsterprint? Eller hvad med zebrastribet eller leopardplettet sweater? Hos Noella finder du altid styles, der indbyder til ikke at blive taget alt for højtideligt. Mode skal være sjov og personlig – og at klikke sig igennem alle de farverige styles fra Noella kan faktisk godt føles lidt som at gå gennem en slikbutik fyldt med fristelser i alle regnbuens farver. Måske er det derfor, vi bare ikke kan få nok af deres søde kjoler, deres tasker, der fuldender ethvert outfit, og alle de andre lækre ting, der bare venter på at sætte prikken over i’et i den moderne pige og kvindes garderobe.


Noella pifter hverdagen op og gør dig klar til fest

Vi elsker brands, der kan lidt af det hele – og sådan et er Noella Fashion uden tvivl. De søde og feminine kjoler kan sagtens bruges på arbejde eller på studiet, evt. med en frisk sneaker eller et par chunky boots. Når dag bliver til aften, og du skal ud med veninderne, er kjolen stadig det perfekte valg – style den med et par lækre heels og en clutch eller håndtaske, og du er klar til at give den gas på dansegulvet hele natten.


Husk, at du får fri fragt hos os, når du bestiller for mere end 399 kr. Derudover giver vi dig gratis ombytning og altid hurtig levering på 1-2 hverdage. Vi håber, du har fundet dine Noella-favoritter, der kan lyse din garderobe op!

 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.