Kjoler

Du går aldrig galt i byen med en Pieces kjole. Udvalget er stort, og der er noget til enhver smag i deres sortiment af kjoler i alverdens forskellige farver og former til super skarpe priser. Se vores store udvalg af kjoler fra Pieces her på siden og lad dig inspirere.

Filtre
Størrelse

29 varer

Filtre
  • Placering
  • Navn
  • Pris
  • Nyeste
Nyeste
  1. Pieces - Kjole - PC Julia SS Dress - Black
    Fra 229,00 kr. Normalpris 549,95 kr.
  2. Pieces - Kjole - PC Tara SS Dress - Absinthe Green
    Fra 279,97 kr. Normalpris 399,95 kr.
  3. Pieces - Kjole - PC Olivia LS Midi Dress - Green Flash
    Fra 224,98 kr. Normalpris 449,95 kr.
  4. Pieces - Kjole - PC Maggy Midi Strap Dress - Black
    Fra 219,98 kr. Normalpris 549,95 kr.
  5. Pieces - Kjole - PC Sara SL Cutout Dress - Swamp
    Fra 79,98 kr. Normalpris 199,95 kr.
  6. Pieces - Kjole - PC Ovena Tee Dress - Lavendula
    Fra 90,97 kr. Normalpris 129,95 kr.
  7. Pieces - Kjole - PC Onika SS Midi Dress - Kentucky Blue
    Fra 100,00 kr. Normalpris 199,95 kr.
  8. Pieces - Kjole - PC Onika SS Midi Dress - Pale Banana
    Fra 100,00 kr. Normalpris 199,95 kr.
  9. Pieces - Kjole - PC Jylla 3/4 Wrap Dress - Cockatoo
    Fra 100,00 kr. Normalpris 299,95 kr.
  10. Pieces - Kjole - PC Nellia LS Dress - Deep Ultramarine
    Fra 100,00 kr. Normalpris 299,95 kr.
  11. Pieces - Kjole - PC Jolene 2/4 Midi Dress - Black/Flower
    Fra 100,00 kr. Normalpris 349,95 kr.
40
  • 40
  • 60
  • 80
pr. side

Du går aldrig galt i byen med en Pieces kjole. Udvalget er stort, og der er noget til enhver smag i deres sortiment af kjoler i alverdens forskellige farver og former til super skarpe priser. Se vores store udvalg af kjoler fra Pieces her på siden og lad dig inspirere.

Opgradér din garderobe med en Pieces kjole

Hvad enten du er til ensfarvede og simple kjoler, eller om du godt kan lide farver, mønstre, flæser osv., så kan du uden tvivl finde en Pieces kjole, der passer til din smag. Deres udvalg er meget alsidigt, og de har altid en finger på pulsen i forhold til, hvad der rører sig af trends og tendenser. 


Pieces er ikke tilbageholdende, når det kommer til farver og mønstre, og du vil derfor altid kunne finde opsigtsvækkende Pieces kjoler, der ikke går ubemærket hen. Er du mere til de ensfarvede og tidløse styles, kan du dog også finde det hos Pieces, så der er virkelig noget for alle.


Pieces kjoler fås også i et hav af forskellige modeller og længder. Leder du efter en Pieces midikjole til sommerfesten, eller står du og mangler en Pieces maxikjole til de køligere dage? Så er du havnet det helt rigtige sted.


Du får meget for pengene med en Pieces kjole – Pieces formår nemlig at kombinere lækkert design og god kvalitet med super gode priser. Måske kan der endda blive råd til mere end én kjole fra Pieces i din garderobe?


Find din næste Pieces kjole hos Lykke by Lykke

Hos Lykke by Lykke elsker vi Pieces kjoler, og du finder derfor altid et bredt udvalg af de trendy styles her hos os. Vi tilføjer løbende nye modeller til vores sortiment, så hold endelig øje med siden her. Hvis du gerne vil være blandt de første til at få besked om nyheder, tilbud og meget mere, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Som en bonus får du desuden 10 % rabat på din første ordre – what’s not to like? Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen, så det er helt uforpligtende.


Når du køber en Pieces kjole hos Lykke by Lykke, vil vi gerne forkæle dig. Derfor får du fri fragt, når du køber for over 399 kr., 1-2 dages levering samt gratis ombytning.


Vi værdsætter hver eneste kunde hos Lykke by Lykke, og derfor er det vigtigt for os, at du modtager den bedste service, når du handler her. Har du spørgmål til vores Pieces kjoler, eller er der andet, du gerne vil have svar på? Så tøv ikke med at kontakte os på 70 66 60 50 eller support@lykkebylykke.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.