Kjoler

Résumé kjoler er skabt til at balancere mellem det helt enkle og det feminine udtryk. En Résumé-kvinde er nysgerrig på mode og tendenser, men er også vild med at bruge sin basisgarderobe. Kjolerne fra Résumé understreger på skønneste vis din personlige stil og lægger lækre detaljer til dit udtryk.

Filtre
Størrelse

8 varer

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Résumé - Kjole - TomosRS Dress - Brown
  Fra 500,00 kr. Normalpris 1.000,00 kr.
 2. Résumé - Kjole - TovaRS Dress - Dark Denim
  Fra 708,00 kr. Normalpris 1.200,00 kr.
 3. Résumé - Kjole - TessRS Dress - Super Sonic
  Fra 826,00 kr. Normalpris 1.400,00 kr.
 4. Résumé - Kjole - SierraRS Dress - Evergreen
  Fra 400,00 kr. Normalpris 1.200,00 kr.
 5. Résumé - Kjole - RodieRS Dress - Turquoise
  Fra 400,00 kr. Normalpris 1.300,00 kr.
 6. Résumé - Kjole - OnarisRS Dress - White
  Fra 400,00 kr. Normalpris 1.200,00 kr.
 7. Résumé - Kjole - MileyRS Dress - Olive
  Fra 300,00 kr. Normalpris 1.000,00 kr.
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

Résumé kjoler er skabt til at balancere mellem det helt enkle og det feminine udtryk. En Résumé-kvinde er nysgerrig på mode og tendenser, men er også vild med at bruge sin basisgarderobe. Kjolerne fra Résumé understreger på skønneste vis din personlige stil og lægger lækre detaljer til dit udtryk.

Spring i en smuk og spændende kjole fra Résumé

Résumé er kontraster – spændende og friske farver på et helt klassisk snit eller transparente takes på en klassisk mormorkjole – der er stærke modsætninger i samme DNA hos Résumé. Det er heller ikke så sært, for tøjuniverset tager udgangspunkt i to søstre, der deler gener og har forskellige personligheder.

De forskellige personligheder smitter så flot af på deres tøjkollektioner, der er præget af spændende elementer fra søstrenes personligheder – det farverige og vovede og det afdæmpede og klassiske.

Med en kjole fra Résumé kan du være casual på den spændende måde. Flere af kjolerne i udvalget hos Lykke by Lykke er nemme at tage på, hvis du bare skal en tur ned på café og være et frisk pust i gadebilledet.


Inspiration fra stilikoner som Grace Kelly i Résumés kjoler

Résumé skaber kjoler, der giver plads til at udtrykke sig. Uanset om man føler sig klar til at gå i Grace Kellys fodspor eller bare ønsker et helt personligt udtryk, er der plads til det med en kjole fra Résumé.

Den seneste kollektion fra Résume-søstrene er netop inspireret af stilikonet og prinsessen Grace Kelly, der var en kæmpe inspiration for kvinder rundt om i verden. Kvinden, monarken, moderen og kvindeforkæmperen har gennem tiden vist så mange gode eksempler på både klassiske og vovede sammensætninger af tøj. Søstrene har derfor haft et hav af inspiration, hvorfra de med rund hånd har drysset deres idéer på helt magisk vis ud over den nyklassiske kollektion.

Résumé beskriver selv om kollektionen, at den viser et bredt udsnit af stilikonets liv som både monark og mor. Du kan derfor finde både stilfulde sæt og frakker til officielle arrangementer, lange og brede kjoler med mønstrede tryk til ferien og helt casual poloer til den aktive stil.

Formerne og stilarterne er helt klassiske kombineret med lækre detaljer og print fra 60’erne og 70’erne. Gode, lange frakker og strik er perfekt til det tidlige forår, mens de lettere materialer linen, bomuld og viskose er helt perfekte til sommeren.


Friske og feminine, stilbevidste og casual kjoler

Næsten uanset hvilken kjole fra Résumé, du vælger, indeholder den kontraster og drager inspiration fra stilikoner op gennem tiden. Du er sikker på at kunne sammensætte en super feminin stil med en af kjolerne, hvis det er dét, du har lyst til. Er dit humør mere til at kombinere en praktisk button down-kjole med et par slippers til stranden, kan kjolerne også bruges til det.

Vi er helt vilde med de smukke kjoler fra Résumé af netop den årsag. Der er så mange muligheder for kombinationer, samtidig med at kjolerne er så skønne at have på i sig selv. Det er SÅ lækkert med alle de valgmuligheder og smukke designs!

 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.