Y.A.S

Farver, print og alle de smukkeste trends indkapslet i ét brand. Det er essensen af Y.A.S., som er perfekt til dig, der tør skille dig ud og male med hele farvepaletten. Se det skønne udvalg af tøj fra Y.A.S. her.

Filtre
Størrelse

Varer 1-40 af 61

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Y.A.S - Top - YAS Racci Silver Sl Top S. - White Pepper
  Fra 206,47 kr. Normalpris 349,95 kr.
 2. Y.A.S - Nederdel - Tensia HW Long Skirt - D2D Birch
  Fra 353,97 kr. Normalpris 599,95 kr.
 3. Y.A.S - Kjole - Yasshuna Sl Midi Dress - Wild Lime
  Fra 719,95 kr. Normalpris 899,95 kr.
 4. Y.A.S - Vest - Yasaliva Waistcoat S. - Star White
  Fra 294,97 kr. Normalpris 499,95 kr.
 5. Y.A.S - Bluse - YAs Shera 7/8 Jacket - Ex Birch
  Fra 294,97 kr. Normalpris 499,95 kr.
 6. Y.A.S - Bukser - Yasisa Hw Pants - Palace Blue
  Fra 349,97 kr. Normalpris 499,95 kr.
 7. Y.A.S - Skjorte - Yasisa LS Shirt - Palace Blue
  Fra 314,97 kr. Normalpris 449,95 kr.
 8. Y.A.S - Bluse - YAS Fonny LS Knit Pullover S. - Fungi
  Fra 249,98 kr. Normalpris 499,95 kr.
Se flere styles på næste side...
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

Farver, print og alle de smukkeste trends indkapslet i ét brand. Det er essensen af Y.A.S., som er perfekt til dig, der tør skille dig ud og male med hele farvepaletten. Se det skønne udvalg af tøj fra Y.A.S. her.

Stil skarpt på sæsonens trends med Y.A.S.

Elsker du mode, trends og at udtrykke din kreativitet og personlighed gennem dit tøjvalg? Så er der vist ingen tvivl om, at Y.A.S. Apparel er det helt rigtige mærke for dig. Det danske brand har det som sin erklærede mission at skabe kvalitetstøj til kvinder, der tør udtrykke sig gennem tøjet. Derfor er der især fokus på at skabe items, der taler ind i tidens trends lige nu – og så endda til en pris, hvor langt de fleste kan være med. Dét er vi vilde med.


Der er basisitems, og så er der statement items. Mange af vores styles fra Y.A.S. falder i den sidste kategori og er perfekte til at gå verden i møde med et smil og et farverigt outfit. Hører du til blandt de modige og udtryksfulde, vil vi opfordre dig til at læne dig godt tilbage og give dig god tid til at blive forelsket i de mange lækre styles fra Y.A.S. Du finder i øvrigt også mere nedtonede styles som f.eks. ensfarvede T-shirts, der komplementerer de vildere dele af kollektionen helt fantastisk. 

 

Print, farver og kreativitet kendetegner Y.A.S.

Vil du klæde dig sprudlende og personligt, kommer du ikke udenom farver og print i massevis. Nogle af de smukke print, du finder hos Y.A.S., er håndplukket hos internationale designere, mens andre tegnes i hånden hos Y.A.S. selv. Uanset hvordan printene er kommet til verden, kan du være sikker på, at der er tænkt over hver enkelte lille detalje for at få det helt rigtige udtryk og den rigtige følelse frem. Brandet selv beskriver deres filosofi sådan: “We strike the perfect balance of modern femininity with a bold approach to prints and colours”.


Feminint og med fokus på en modig og legesyg tilgang til mode. Så kort kan kollektionerne fra Y.A.S. beskrives, og det er forhåbentlig også den følelse, du får, når du scroller igennem alt fra kjoler med fine flæser til farverige suits og mønstrede skjorter.

 

Køb dit Y.A.S.-tøj hos Lykke by Lykke i dag

Shop dine favoritstyles fra Y.A.S. hos os og få del i alle vores skønne fordele med det samme. Vi giver altid:

 

 • Hurtig levering på 1-2 hverdage
 • Gratis fragt ved køb over 499 kr.

Tilmeld dig også vores nyhedsbrev, hvis du vil være blandt de første til at modtage fantastiske produktnyheder og lækker inspiration. Som modtager af nyhedsbrevet får du desuden 10 % på dit første køb her i shoppen.

 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.