Lykke by Lykke aka. DreamTeam

 
Janne Lykke
Boss Lady

Chefen for det hele, der til daglig holder styr på trådene og tropperne i Lykkeland. Janne er en energibombe og en kæmpe Ja-hat, der sjældent ser udfordringer, men altid muligheder, i lynhurtigt at stable et arragement eller en kampagne på benene! Hun har sans for æstetik og detaljer, og så er hun en ægte Nordjysk købmand samt hovedpersonen bag størstedelen af det vareudvalg, du finder på shoppen. 

Stine 
Queen of Stories

Stine er indbegrebet af Lykke-DNA, når hun dagligt snakker sig ind i vores hjerter med sine maaaaange stories på vores SoMe. Stine er knivskarp, når hun hver dag sørger for, at der er de bedste beskrivelser på vores produkter på shoppen. Hun er pivdygtig til alt fra kundesupport, vareoprettelse og pakning af ordrer – og så ser hun jo bare vanvittig godt ud! Alle burde have lidt Stine i sit liv!

Mette
SoMe Guro

Mette er vores sprøde randrusianske SoMe pige. Vi driller Mette lidt med, at hun er fra Randers, men altså - det er da også sjovt at have en kollega, der omtaler havnefronten som "Mokai'en"! Og man driller jo kun dem, man holder af - vi holder i den grad af Mette! Følger du med på Instagram og Facebook – så har du udentvivl allerede stiftet bekendskab med skønneste Mette. Herudover sørger hun for, at I altid har masser af varer at shoppe i vores forudbestillingskategori.

Line
Lykkesupporter

Er du heldig, så er det Lines skønne stemme som du møder i kundesupporten. Men Line møder du faktisk oftest hvis Fie eller Sabine er forhindret i, at hjælpe dig. Line er nemlig også hende, som sørger for, at jeres eventuelle reklamationer bliver løst til UG og samtidigt holder hun kort snor i vores fashion-leverandører så alt vores tøj kommer hurtigt ind på shoppen. Hun er en uundværlig spiller på Lykketeamet.

Trine
Lagerfe

Trine er lidt af en alt-mulig-kvinde i vores lille Lykke-land, som både gør sig hamrende godt og naturligt på vores billeder og stories, men som samtidig styrer lagerets gang med hård hånd sammen med lagerfeen, Riise. Trine er en ægte modefreak, som altid er med på det nyeste nye inden for modetrends og tendenser. Hun er uden tvivl den bedst-klædte lagermedarbejder, du nogensinde vil støde på!

Christina 
Lagerfe

Christina - eller Riise, som hun kun bliver kaldt her - er vores lynhurtige lagerfe! Når vi andre møder ind på kontoret, har Riise allerede været i gang i et par timer, så når du får en besked kl. 6.30 om morgenen, der fortæller, at din pakke nu er afsendt, er det Riise, der har været på spil. Hun er ordensmenneske til op over begge ører (det kunne vi andre godt lære lidt af) og så er hun en ildsjæl, man altid kan regne med!

Lasse
Mr. E-Commerce

Lasse er næsten ene hane i hønsegården og uddannet grafiker her i biksen. Man skulle ikke tro, at en mand ville kunne trives grafisk i et univers som Lykkes, men Lasse tager hurtigt ved lære og har for længst lært, at når vi andre beder om en ”lækker baggrundsfarve”, så mener vi altid rosa! Lasse er enhver chefs drøm af en medarbejder og enhver svigermors drøm af en svigersøn!

Kontakt: [email protected]

Sophie
Mrs. E-commerce

Har du været forbi kontoret og mødt Sophie, er du helt sikkert blevet smittet af hendes skønne humør og dejlige smil. Men lad dig ikke narre... Sophie er nemlig forretningskvinde med stort F, så hvis du som sælger, ringer til Sophie – kan du ligeså godt give den bedste pris fra starten af.

Kontakt: [email protected]

Morten
Økonomi

Har du brug for øvelser til knæ'et eller mangler noget gear til overlevelsesturen – så er Morten lige den rette. Heldigvis er han også smaddergod til økonomi og sikrer, at alt går rigtigt til i vores regnskaber. Og så er han beriget med den skønneste stemme som vi her på kontoret er så heldige at høre når vi har tigget længe nok.

Kontakt: [email protected]

Luna
Humørbomben

Vores skønne kontorhund, Luna, som vi slet ikke kan undvære. Hun spreder glæde hver eneste gang, hun er med på shoppen og sikrer samtidigt at vi undgår madspild efter middagsmaden.

 

Hvem er vi?

Vi er Lykke by Lykke; et sammensat team af passionerede medarbejdere, der hver dag knokler for at yde personlig service i et inspirerende online modeunivers! 

 

Bag Lykke by Lykke står Janne Lykke. Janne var med til at drive den fysiske Lykke-butik i Hune i Nordjylland, inden hun besluttede sig for at åbne en online webshop som supplement til den fysiske butik. Webshoppen tog hurtigt fart og dén succes blev startskuddet på det www.lykkebylykke.dk, du kigger på lige nu!

 

Janne er typen, der værdsætter og sætter pris på hvert evige eneste kunde, der klikker sig ind på siden og shopper Lykke hos hende. Det har fra start været et stort ønske for hende at bevare den nære kontakt til sine kunder, som hun oplevede i butikken i Hune - og selvom det er svært helt at være på fornavn med alle de kunder, der dagligt besøger hendes "lille" webshop, så er det en stor del af ideologien bagt Lykke by Lykkes. Hos os ser vi det som vores fornemmeste at bevare den personlige kontakt til vores kunderne, som ellers nemt kan gå tabt i en online univers. Hvis du følger med på vores sociale medier, håber vi derfor meget, at det også er denne oprigtige nærhed og "nede på jorden"-tone, du oplever der. 

Hos Lykke by Lykke kan du shoppe alt det nyeste til din garderobe. Smukke kjoler, seje jeans, lækre støvler - you name it! Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning eller inspiration til dit næste outfit - vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.