Oroblu - Strømpebukser - Club 15 - Sun

På lager
SKU
1288
Fra 92,00 kr Normalpris 115,00 kr

Har man prøvet Club15 en gang så er man fan. Absolut favorit nylonstrømpen her er fra Oroblu, i den smukkeste hudfarvede nuance med tan (sun).
Nylonstrømperne er ikke tørre i looket og giver benet en smuk glød, så de ser solskinskyssede ud på en naturlig måde. Uanset hvilken kulør dine ben har i forvejen, bliver den ikke unaturlig at se på - man kan nemlig slet ikke se, at du har en nylonstrømper på. De photoshopper dit ben og giver dig et glat og ensfarvet look. Klart hemmeligheden til lækre "stænger". Nylonstrømperne er i en dobbeltvævet kvalitet, der gør dem mere holdbare end andre usynlige nylonstrømper. Club15 er en transparent nylonstrømpe med flade sømme og usynlig tå, som gør dem perfekte til brug i en sandal.
Nylonstrømperne er håndsyede i sømmen og er derfor alle tjekket efter inden de pakkes sammen. Husk at benytte sko eller strømper over hvis du går uden sko, så man ikke slider hul grundt hårdt underlag. 
 

  • Fås også i sort
  • Ligger du mellem to str. anbefaler vi at tage de største!
  • Dobbeltvævet
  • Usynlig tå


OBS: Club 15 strømperne tages ikke retur hvis der er taget hul på pakken. Du skal altså være sikker på du har valgt den rigtige størrelse. Vi er eksperter på området så spørg endelig vores kundeservice. 

Kvalitet: 87% Nylon. 13% Elastan.

Yderligere information
Forhandler SKU Club 15
Lager lokation O255
Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.