Birkenstock

Birkenstock har været et pseudonym for kvalitet i mere end 200 år, og har med sine ergonomiske sandaler til både store og små været med til at rykke grænserne for kombinationen af komfort og design. En Birkenstock sandal er kendetegnet ved sin specialdesignet sål i kork, der med sin kurvede form sikrer en fantastisk pasform og komfort. Du finder sjældent fodtøj, der er mere behageligt at have på end et par Birkenstock sandaler. Vi kan derfor ikke gøre det tydeligt nok, at hvis man skal bedømme Birkenstocks udsalgspriser på baggrund af deres kvalitet og komfort, er en sandal fra Birkenstock billig! Læs mere

Filtre
Størrelse

5 varer

40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side
Filtre
 • Placering
 • Nyeste
 • Navn
 • Pris
Nyeste
 1. Birkenstock - Sandal - Arizona BS - Metallic Copper
  Fra 674,25 kr Normalpris 899,00 kr
 2. Birkenstock - Sandal - Arizona BS - Black
  Fra 674,25 kr Normalpris 899,00 kr
 3. Birkenstock - Sandal - Arizona - Earth Red
  Fra 674,25 kr Normalpris 899,00 kr
 4. Birkenstock - Sandal - Arizona - Mink
  Fra 636,75 kr Normalpris 849,00 kr

5 varer

40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side
Filtre
 • Placering
 • Nyeste
 • Navn
 • Pris
Nyeste

Birkenstock - Mærker

Birkenstock har været et pseudonym for kvalitet i mere end 200 år, og har med sine ergonomiske sandaler til både store og små været med til at rykke grænserne for kombinationen af komfort og design. En Birkenstock sandal er kendetegnet ved sin specialdesignet sål i kork, der med sin kurvede form sikrer en fantastisk pasform og komfort. Du finder sjældent fodtøj, der er mere behageligt at have på end et par Birkenstock sandaler. Vi kan derfor ikke gøre det tydeligt nok, at hvis man skal bedømme Birkenstocks udsalgspriser på baggrund af deres kvalitet og komfort, er en sandal fra Birkenstock billig!


Hvilken Birkenstock model skal jeg vælge?
Birkenstock sandalerne findes i to modeller: en smal model og en bred model. Hos Lykke by Lykke har vi valgt udelukkende at forhandle den smalle model, da vi har erfaret, at det er den, der passer til langt de fleste kvinders fødder. Den smalle model er det, vi vil kalde en ”normal” model til kvinder. Birkenstocks kollektioner lanceres nemlig altid som UNISEX-kollektioner. Det betyder, at en kvindes fødder i stort set alle tilfælde vil være tilpasset den smalle model. 

Vi får ofte spørgsmålet: 
hvilken størrelse Birkenstock skal jeg vælge? Gennem tiden har vi erfaret mange forskellige holdninger til netop valget af størrelser i Birkenstock sandaler. Mange mener, at Birkenstock sandaler er lidt små i størrelsen, mens andre mener, at de er normale i størrelsen. Hos Lykke by Lykke anbefaler vi derfor, at du vælger din normale størrelse i Birkenstock eller den mindste størrelse, hvis du normalt ligger mellem to størrelser. Bruger du normalt en størrelse 38,5 i sko, vil vi altså vejlede dig til at vælge størrelse 38 i Birkenstock.

Sådan plejer og vedligeholder du dine Birkenstock sandaler
Birkenstock sandalernes gode kvalitet gør, at de kan holde sig pæne i flere sæsoner. De skal dog – som så mange andre ting – have kærlighed og pleje på den helt rigtige måde. Da mange af Birkenstocks sandaler er lavet i en blanding af læder, nubuck og kork, er det ikke lige meget, hvordan du rengør og behandler dem. Sandalerne har eksempelvis ikke godt af store mængder vand, hvorfor du aldrig må komme dine Birkenstock sandaler i vaskemaskinen. Du kan med fordel bruge dem, når du skal på stranden, men her skal de ligeledes holdes væk fra vand. Birkenstock sandaler er altså ikke velegnede som badesko.
 
Som med alle andre sko – særligt sommersko og sandaler, der udsættes for varme og fugtige fødder – kan der naturligvis opstå et behov for at vaske dine Birkenstock sandaler. I det tilfælde anbefaler vi, at du vasker dine sandaler med et mildt rengøringsmiddel til læder og med så lidt vand som muligt. Du kan dog komme mange af disse problemer i forkøbet, hvis du allerede fra købsøjeblikket ved, hvordan du skal pleje og behandle dine Birkenstock sandaler korrekt. Sørg altid for at imprægnere dem inden brug, og giv dem også gerne jævnligt lidt imprægnering og/eller farveopfrisker efter behov, så du opretholder looket og forlænger sandalernes levetid så lang tid som muligt.

Kvalitetsbrand med mere end 200 års erfaring 
I den seneste årrække er det sæson efter sæson blevet til et glædeligt gensyn med den gamle kending, Birkenstock Arizona, der er Birkenstocks mest populære model. Birkenstock er et tysk mærke, der tilbage i 1897 blev lanceret af Konrad Birkenstock med en vision om at forene det praktiske med det visuelle i et skodesign, der var for alle. I dag - mere end 200 år senere - er det stadig denne vision, der er brandets vigtigste opgave; en opgave, de mestrer til perfektion! Det fantastiske ved Birkenstocks sandaler er, at de fungerer til stort set alt. Det er ikke blot en sandal, der kan bruges til badetøj, når du skal på stranden. Sandalernes populære design og anerkendte status som en ikonisk style gør, at de kan kombineres med selv de fineste kjoler og nederdele til festlige anledninger eller til en t-shirt og et par jeans til hverdag. 
 
Shop Birkenstock sandaler hos Lykke by Lykke
Køb Birkenstock sandaler, hvis du er til kvalitet, lækre materialer og fantastisk komfort forenet i en modesko, der kan styles til stort set alt. Hos Lykke by Lykke er vi stolte af at kunne repræsentere Birkenstock online på det danske marked. Shop Birkenstock til kvinder på vores webshop, og hold øje med Birkenstock tilbud og Birkenstock udsalg, når vi flere gange årligt lancerer vilde rabatter på et stort udvalg af vores sortimenter!

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.