Sneakers

Du kender skoene på deres strømlinede, sporty design og ikonet med det springende kattedyr. Vi taler naturligvis om PUMA. Hos Lykke by Lykke er vi ellevilde med brandet og deres fantastiske sneakers, som kan tilpasses næsten enhver stil. Tag et kig i vores udvalg af de moderigtige sneakers her på siden og find dit favoritpar. 

Filtre
Størrelse

9 varer

Filtre
 • Placering
 • Navn
 • Pris
 • Nyeste
Nyeste
 1. Puma - Sneakers - Morphic - White/Blue
  Fra 560,00 kr. Normalpris 700,00 kr.
 2. Puma - Sneakers - Morphic - Gray
  Fra 560,00 kr. Normalpris 700,00 kr.
 3. Puma - Sneakers - Morphic - White/Red
  Fra 560,00 kr. Normalpris 700,00 kr.
 4. Puma - Sneakers - RS-X Reinvent Wn's - Prairie Tan/White
  Fra 719,20 kr. Normalpris 899,00 kr.
 5. Puma - Sneakers - Army Trainer - White
  Fra 600,00 kr. Normalpris 750,00 kr.
 6. Puma - Sneakers - Milenio Tech - Warm White/White Silver
  Fra 400,00 kr. Normalpris 649,00 kr.
 7. Puma - Sko - Puma Morphic Pop - Gray/Ultra Blue
  Fra 300,00 kr. Normalpris 750,00 kr.
 8. Puma - Sneakers - CA Pro Suede FS - White
  Fra 320,00 kr. Normalpris 800,00 kr.
 9. Puma - Sko - Cali Dream - White/Feather Gray
  Fra 359,60 kr. Normalpris 899,00 kr.
40
 • 40
 • 60
 • 80
pr. side

Du kender skoene på deres strømlinede, sporty design og ikonet med det springende kattedyr. Vi taler naturligvis om PUMA. Hos Lykke by Lykke er vi ellevilde med brandet og deres fantastiske sneakers, som kan tilpasses næsten enhver stil. Tag et kig i vores udvalg af de moderigtige sneakers her på siden og find dit favoritpar. 

Der er mange gode grunde til at vælge et par PUMA-sko 
Når du ser vores udvalg af PUMA-sneakers, vil du formentlig hurtigt kunne se, hvorfor vi er faldet pladask for skoene. Designet er helt sit eget – det er innovativt uden at være for spacy, og du er samtidig ikke i tvivl om, at det er sko, som gerne vil ses. Med sine rødder i udstyr til sportens verden er der naturligvis også tænkt over komforten med sneakers fra PUMA. Du kan derfor være helt sikker på at få en sko, som dine fødder vil elske dig for – de føles gode at have på, giver dine fødder plads og gnaver ikke. Alt i alt har vi med PUMA-skoene at gøre med fodtøj, som er ideelt til dig, der er modebevidst, og som ikke vil gå på kompromis med kvalitet.
  

Et unikt fashion brand med en lang historie 
Du ved det måske meget vel allerede, men PUMA-brandet har faktisk sin oprindelse hos vores tyske naboer. Hvad der i dag er en international virksomhed, begyndte så småt at forme sig tilbage i 1924, hvor brødrene Adolf og Rudolf Dassler grundlagde Gebruder-Dassler Schuhfabrik. Uenighed og rod i forretningen betød dog, at de to brødre måtte lade deres veje skilles – og det til stor glæde for alle os, der er vilde med skønne sneakers fra PUMA. De to brødre var nemlig langt fra færdige med at beskæftige sig med sko, og derfor etablerede Rudolf Dassler PUMA, mens Adolph Dassler etablerede Adidas. Og herfra er resten sådan set historie. 


PUMA laver i dag tøj, sko og sportsudstyr, og er det særligt skoene, du kender PUMA for, så er det ingen tilfældighed. Det er nemlig lige præcis deres sko og fodbeklædning, som forbindes med noget helt særligt. PUMA-sneakers til dame har især de senere år vundet indpas i modebranchen – og det kan vi helt ærligt godt forstå, for deres sneaker-design er unikke, samtidig med at de falder i manges smag. Her på siden har vi samlet det udvalg af sneakers fra PUMA, som vi mener, kan allermest. Tag et kig og se, om du er enig. 


En PUMA-sko går til det hele
Køb PUMA-sneakers til dame, hvis du er en sucker for flotte sneakers, hvor kvalitet, lækre materialer og fantastisk komfort forenes. Hos Lykke by Lykke er vi intet mindre end forelsket i de seje sko, for PUMA-sneakers er bare skønne modesko, der kan styles til stort set alt – det vil du også hurtigt kunne se, når du ser fodtøjet på vores modeller. Her er sneakers fra PUMA både brugt til kjoler, bukser og nederdele og jumpsuits. Og hvor rart er det helt ærligt ikke lige, at fodtøj kan bruges til lidt af det hele, føles komfortabelt at have på og stadig er super fashionable.
 

Shop PUMA-sneakers til dame hos Lykke by Lykke 
Vær glad for, at du er landet lige præcis her. På denne side finder du nemlig nogle af vores all-time favoritter inden for sko: PUMA-sneakers. Særligt de senere år er PUMA-skoene blevet populære, og det kan vi sådan set godt forstå. De er sporty uden at ligne noget, som skal anvendes på atletikbanen, og de er chunky uden at ligne en decideret Buffalo-sko. Om du er til sneakers fra PUMA med fuld knald på farverne eller mere til de afdæmpede nuancer, er helt og aldeles op til dig. I vores udvalg finder du begge, og du skal derfor blot beslutte dig for, hvilken sko der matcher dig og din stil. 


Køber du PUMA-sneakers hos os, får du: 

 • Gratis ombytning
 • Hurtig levering (1-2 hverdage)
 • Fri fragt ved køb over 399 kr.

Og så er der jo lige vores nyhedsbrev. Det må du endelig ikke gå glip af. Tilmelder du dig  nyhedsbrevet, får du nemlig skønne fordele, heriblandt 10 % på dit første køb og eksklusiv inspiration og de lækreste tilbud – direkte i indbakken. 

 

Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.