Oroblu - Strømpebukser - Club 15 - Black

På lager
SKU
1286
O 205 - O 249
Fra 115,00 kr.

Den flotteste sorte nylonstrømpe, der findes, er denne CLUB15 fra Oroblu. Nylonstrømperne har ikke et blålige eller tørt look, og den laver ikke hvide plamager ved knæene, i stedet giver strømpen et glat og flot transparent look. Det er klart hemmeligheden til lækre "stænger".  Oroblu nylonstrømpen er lavet i en dobbeltvævet kvalitet, der gør dem mere holdbare end andre sorte gennemsigtige nylonstrømper. Club15 nylonsstrømperne er designet med flade syninger og usynlig tå, så de er perfekte til en åben sandal. De er tilmed allesammen håndsyede i hånden og derfor tjekket efter inden du modtager dem. 
Sørg for at være forsigtig når du pakker dem ud. Vi anbefaler for holdbarheden at man ikke går rundt i dem uden sko ellers skal man have en strømpe udenover hvis man går rundt indendørs, så man ikke slider hul.

  • Fås også i nude
  • Håndlavede Italienske strømper vælg derfor mindst en størrelse større end du bruger normalt
  • Dobbeltvævet
  • Usynlig tå

 


OBS: Club 15 strømperne tages ikke retur hvis der er taget hul på pakken. Du skal altså være sikker på du har valgt den rigtige størrelse. Vi er eksperter på området så spørg endelig vores kundeservice. Kvalitet: 87% Nylon. 13% Elastan

 

Yderligere information
Forhandler SKU Club 15 Black
Nyeste 25. jan. 2024
Lager lokation FFFF.
Copyright © Lykke by Lykke ApS. Alle rettigheder forbeholdes.